Dr. Hans Delva

Esthetische Chirurgie

Ik vind het belangrijk om tijd te maken en naar jou te luisteren. Wat zijn je verwachtingen? Wat stoort je? Wat vond je vroeger mooier en is met de jaren veranderd? Misschien heb je duidelijke ideeën, of juist behoefte aan een analyse en advies.

Wat het ook is: het draait om jouw natuurlijke schoonheid die we accentueren en behouden. Geen plastieken make-over dus, maar een zeer naturel en harmonieus resultaat, daar gaan we voluit voor.

 
Dr. Hans Delva studeert in 2006 af als arts aan de Universiteit Gent. Na een opleiding tot Huisarts volgt hij opleidingen en stages Esthetische geneeskunde in binnen- en buitenland en specialiseert hij zich in een brede waaier aan esthetische behandelingen.
De Esthetische geneeskunde is een jong domein in volle ontwikkeling. Dr. Delva blijft daarom met plezier en enthousiasme deelnemen aan bijscholingen en trainingen, om op de hoogte te blijven van nieuwe kennis en technieken.

 

Consultatie uren

 

Contact

Maak een reservatie

Reservatie pagina

Telefoon

Tel. 0456 21 13 50

Email

hansdelva@skinsation-clinic.be

Behandelingen

Botox blokkeert tijdelijk en heel lokaal de prikkeloverdracht in een spiertje. Het behandelde spiertje kan geen (diepe) huidplooien meer vormen. De huid ter hoogte van dynamische rimpels wordt geleidelijk weer vlakker. Botox werkt geleidelijk uit vanaf 3 tot 4 maanden na de behandeling.
Ideaal voor fronsrimpels, horizontale rimpels thv het voorhoofd en kraaienpootjes. Ook voor migraine, overmatig zweten, chronische spierpijn, gummy smile, tandenknarsen.
Hyaluronzuur is een natuurlijke stof, die ook in ons lichaam voorkomt. Het cross-linked hyaluronzuur dat we gebruiken om te injecteren wordt geproduceerd door middel van bio-fermentatie (geen dierlijke grondstoffen). Het is een pure en zuivere stof, die geleidelijk en volledig wordt afgebroken na injectie. De kans op allergische reacties is quasi nul, daarom zijn allergietesten vooraf niet nodig.
De voornaamste toepassingen zijn: rimpels, neuslippenplooi, lippenvolume, lipcontour, neuscorrectie, kringen/wallen onder de ogen, ingevallen wangen, holle slapen.
Profhilo is een nieuw type filler waarbij hyaluronzuur met verschillend moleculair gewicht gecombineerd wordt in één spuit. Ideaal om de huid strakker te maken zonder dat alles er opgeblazen uitziet.
Radiesse is een ander type filler, die in verschillende verdunningen gebruikt wordt volgens beoogd resultaat en anatomie van de patiënt.
Microneedling is een effectieve behandeling om de huid tot in de diepte te vernieuwen. littekens te verminderen of striemen aan te pakken
Door met superfijne naaldjes de huid te doorprikken, komen groeifactoren en herstellende stoffen vrij. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur, dikker, strakker en stralender wordt.
De huid verjongt, lijntjes verminderen en littekens versoepelen.
Tijdens de microneedling behandeling wordt hyaluronzuur aangebracht, dat diep penetreert via de microkanalen, waardoor het huidverjongingseffect versterkt en het herstel versnelt.

Draadjes worden door middel van een heel fijne naald of een canule onderhuids aangebracht. De draadjes zijn gemaakt van PDO (polydioxanone) zoals chirurgische hechtingsdraad, een stof die volledig biologisch afgebroken wordt. Ze verstevigen en liften de huid thv de wangen, kaaklijn, neuslippenplooi etc.

Injectie van fosfatidylcholine (een natuurlijk extract uit soja) en deoxycholinezuur doet een onderhuidse vetophoping geleidelijk “wegsmelten”. Vb: onder de kin, thv de kaaklijn, love handles, buikje etc. Meestal zijn 3 tot 5 behandelingen nodig met interval van 8 weken.

PlaatjesRijk Plasma wordt “geoogst” na centrifugeren van het eigen bloed. Het bevat een hele reeks groeibevorderende en weefselherstellende eiwitten. Het eigen PRP wordt direct na het oogsten met een fijne, korte naald geïnjecteerd in de huid. De behandeling vermindert fijne lijntjes, verstevigt de huid, kalmeert ontsteking (vb bij acné) en verbetert de doorbloeding en teint. Het klassieke behandelschema start met 3 behandelingen met 1 maand interval en nadien volgen 1 tot 2 behandelingen per jaar.
PRP is ook een mogelijke behandeling bij erectiestoornissen.