Dr. Bart De Nijs

Esthetische geneeskunde

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Esthetische behandelingen met spierontspanners waardoor de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpelvorming zich ontspannen.
Hierdoor krijgt u een natuurlijke gelaatsuitstraling met een zachtere mimiek.
Spierverslappers (Botulinetoxine) worden gebruikt voor voorhoofdrimpels, fronslijnen, kraaienpootjes, gummy smile, wenkbrauwlift…
Medische behandelingen met spierontspanners worden ook gebruikt om overmatig zweten (hyperhidrosis) en tandenknarsen (bruxisme) tegen te gaan.
Rimpelvullende middelen (fillers) zijn 100% biologisch afbreekbaar en dienen om volume te herstellen, verhoudingen en contouren te verbeteren of lijntjes te verzachten.
Huidverbetering door middel van skinboosters. Hierbij zal de huidkwaliteit verbeterd worden door de huid van binnenuit te voeden en langdurig te hydrateren. Hierdoor zal de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine bevorderd worden zodat de huid steviger en elastischer wordt waardoor ook de oneffenheden en lijntjes verminderen.

Dr. Bart De Nijs heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring als vaatchirurg. Zijn fascinatie voor de esthetische geneeskunde heeft hij in praktijk gebracht door het volgen van gespecialiseerde opleidingen in binnen-en buitenland.

Als vaatchirurg heeft hij een brede algemene kennis over het menselijk lichaam. Door zijn jarenlange ervaring is hij heel stressbestendig en heeft hij een goed inschattingsvermogen.
Meer info vindt u op zijn website www.leieclinic.be

Dr. Bart De Nijs

Contactgegevens

Maak een reservatie

Via deze link

Telefoon

Tel. 0472 34 70 18