Kevin Vlaeminck

KPNI coach

Orthomoleculair therapeut, Intermittent Living coach en PNI therapeut i.o.
Belangrijkste indicaties:
– stress
– chronische pijn/klachten
– metabole klachten
– welvaartsziekten

Ik ben opgeleid als chemicus, maar sinds ik afstudeerde, ben ik mijn neus in een heel andere richting gevolgd. Mijn persoonlijke interesses zijn sport en gezondheid. Dit vertaalde zich al vrij snel naar krijgskunsten en fitness.
Zo heb ik o.a. talloze internationale workshops gevolgd en heb ik de opleidingen tot NASM gecertifieerd Personal Trainer, FRC mobility specialist, PN voedingscoach en CrossFit level 1 coach met glans volbracht. Daar heb ik dan ook een hele tijd mijn hoofdactiviteit van gemaakt als eigenaar van CrossFit Aalst. Mijn dorst naar kennis en mijn passie om mensen terug gezond te krijgen, werd echter niet volledig gelest. Er ontbraken meerdere stukken in de puzzel. Ik begon me verder te verdiepen in voeding en leefstijl en zo kwam ik in contact met de KPNI. De klinische Psycho-, Neuro-, Immunologie, zoals deze wetenschap voluit heet, brengt alle aspecten van een goede gezondheid samen. En vooral: de KPNI reikte tastbare handvaten aan om de klachten bij patiënten aan de oorzaak te kunnen aanpakken. Veel hedendaagse welvaartsziekten zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten, maar ook burn-out en vele vormen van depressie, zijn uiteindelijk allemaal te behandelen met de juiste voedings- en leefstijlinterventies, al dan niet ondersteund door bepaalde voedingssupplementen of specifieke fytotherapie. Al deze KPNI interventies komen in essentie samen in het zgn. Intermittent Living concept. Hier draait het in hoofdzaak om het bewust toedienen van acute, hormetische stressprikkels om onze interne lichaamsprocessen terug naar evenwicht te laten zoeken en zo een optimale gezondheidsboost te creëren. 
Wanneer we dan zorgen dat er een degelijke basis gelegd is met o.a. goede voedingsgewoonten, dan kunnen we hierdoor terug anti-fragiel worden en kunnen we preventief, curatief en protectief werken tegen de negatieve effecten van ons westers leven en zo welvaartsziekten aanpakken of voorkomen. Na enkele jaren van opleidingen volgen en ervaring opdoen, ben ik nu orthomoleculair therapeut en Intermittent Living coach en KPNI therapeut i.o. en sta ik klaar om samen met jou je klachten aan te pakken en jou terug de controle over jouw gezondheid te geven.

 

Prijzen
65 euro.

Consultatie uren
Maandag van 8u30 tot 12u00.

 

Contact

Maak een reservatie

Reservatie pagina

Telefoon

Tel. 0479 99 35 45

Email

kevin@shoshincoaching.com