Dr. Anita van Domselaar

Anesthesist – Pijntherapeut

Dr. Anita van Domselaar studeerde in 2016 af als anesthesiste aan de KU Leuven, met een aanvullend certificaat van Postgraduate Advanced Studies in Algology (pijngeneeskunde). Ze behaalde haar titel van Certified Interventional Pain Sonologist van het World Institute of Pain (echografie voor pijnbestrijding) in 2017, na een Multidisciplinary and Interventional Pain Fellowship in Toronto Western Hospital, Canada. Een voorliefde voor echogeleide procedures leidde tot verdere bekwaming via cursussen zoals Muskuloskeletal Ultrasound, bij Prof Jan Gielen, UZ Antwerpen. Zij is een grote voorstander van regeneratieve technieken en behandelingen. In 2020 werd ze mede oprichter van de Belgische Vereniging van Regeneratieve Geneeskunde (BeNorm) en zette ze haar schouders onder het uitbouwen van het regeneratieve behandeltrajecten in meerdere pijnklinieken. Ze volgde cursussen in de VS en behaalde de titel van official O-shot® provider. Ze is het klinisch hoofd van Relieve Clinics, waar innovatie en een integratieve benadering centraal staan.
Omdat het behandelen van complexe pijnproblemen een uitdaging is, blijft zij zich verder verdiepen in aanvullende behandelingsvormen zoals accupunctuur, biopunctuur, neuraal therapie, voedingsleer en lifestyle geneeskunde. Het doel is om elke patiënt een zo compleet mogelijk en volledig geïndividualiseerd behandelplan aan te bieden met de nadruk op verbetering van levenskwaliteit, functionaliteit en preventie van verdere aftakeling.

Dr. Anita van Domselaar is gespecialiseerd in chronische pijnbehandelingen, met bijzondere interesse in regeneratieve injectietechnieken onder echografie. Ze past PRP (platelet rich plasma) behandelingen toe voor chronisch pees- en gewrichtslijden, lage rugpijn, pelvische pijn en vaginale atrofie. U kunt ook terecht voor botoxbehandelingen voor hoofdpijn en esthetiek.

Voor meer informatie en afspraken kunt u terecht op www.relieveclinic.be  of neemt u contact op via info@relieveclinic.be of tel. 0470297711

Contact

Maak een reservatie

Reservatie pagina

Telefoon

Tel. 0470 29 77 11

Email

info@relieveclinic.be