Karel De Mey

Klinisch psycholoog

In het jaar 2016 begon ik als student aan de UGent met de studie van fysica en sterrenkunde. Al snel besefte ik dat ik niet wou werken met cijfers. Ik wou werken met mensen. Mijn interesse voor wetenschap en mijn passie voor het helpen van mensen kon ik verzoenen in de studie van Klinische Psychologie aan de UGent. Het zijn ook deze passies die me in staat stellen om als psycholoog te werken op een wetenschappelijk verantwoorde wijze zonder daarbij het unieke van de mens uit het oog te verliezen.
Tijdens mijn kijkstage in het CGG De Drie Stromen te Wetteren kon ik voor de eerste keer de praktijk ervaren; tijdens mijn zes maanden lange stage in Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge kreeg ik ook een uitvoerende functie. Daar leerde ik dat mensen méér zijn dan hun klachten (verslaving, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, verdriet, …) en hun diagnose (ADHD, ASS, bipolair, …), zij zijn ook individuen met talenten, intelligentie en humor. Zo leerde ik dat het enorm belangrijk is om op zoek te gaan naar iemands kracht om zich te kunnen verweren tegen de uitdagingen eigen aan het leven.
Je kan bij mij terecht voor erg uiteenlopende zaken. Heb je een laag zelfvertrouwen, zit je met allerlei angsten die je niet de baas kan? Van depressieve gevoelens tot vragen over een diagnose of een traumatische gebeurtenis, op een eerste afspraak zullen we analyseren waarmee ik u kan helpen, en wat het beste plan van aanpak is.
Aangesloten bij de psychologencommissie, inschrijvingsnummer 981141039 
Visum, uitgereikt door de FOD volksgezondheid, visumnummer 414889. 
Erkend als klinisch psycholoog door departement zorg.

 

Consultatie uren

Woensdagvoormiddag van 8u30 tot 12u30 en afpraken maken doe je via email kareldemey@hotmail.com

 

Contact

Maak een reservatie

Reservatie pagina

Telefoon

Tel. 0498 13 65 46