Jessy Roels

Narcismecoach

Hallo,

Ik ben Jessy en al bijna 19 jaar werkzaam als administratieve medewerkster op de spoed van het Az Sint-Lucas ziekenhuis in Gent.
Ik sta nu vrolijk in het leven maar dat is ooit anders geweest…
Tegen wil en dank ben ik in het verleden ten prooi gevallen van narcistisch misbruik. Ik spreek over ‘prooi’ en niet over ‘slachtoffer’ want je kan ontsnappen aan deze situatie.
Narcisme is me met de tijd enorm beginnen intrigeren en ik had een onstilbare honger naar meer kennis en inzichten omtrent dit onderwerp. Om deze honger te stillen heb ik een opleiding ‘narcismecoach’ gevolgd bij Nelly De Keye, een fenomeen in België en daarbuiten als het gaat over narcisme. En doordat ik zelf narcistisch misbruik aan de lijve heb ervaren mag ik me nu ervaringsdeskundige noemen.
Narcistisch misbruik kan je tegenkomen in een relatie, in de familie, onder vrienden of op de werkvloer en heeft een grote impact op je persoonlijkheid en je zelfvertrouwen.
Narcistisch gedrag is toxisch en destructief en je eigenwaarde brokkelt stukje per stukje af. Na het misbruik ben je nog een schim van wie je ooit was.
Als je kijkt naar het verleden zie je pijn en als je kijkt naar de toekomst, enkel angst.
Deze angst moet herschreven worden zodat je de toekomst leert zien als een opportuniteit om het anders te doen.
De zoektocht vraag een actie die vanuit jezelf dient te komen. Ik begeleid je hier heel graag in, want er is leven na narcisme.
Mijn sleutelwoorden zijn Kennis – Kracht – Groei
De eerste stap in het herstel van narcisme is bewustwording (Kennis). Ik help je narcisme te begrijpen en op zoek te gaan waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.
De volgende stap is Kracht. Door de inzichten toe te laten in je leven, win je aan kracht. We gaan de sterke persoon die je van nature bent, maar doordat je met narcisme te maken hebt, ondergesneeuwd is geraakt terug zuurstof leren geven.
Het zaadje is geplant en wat je licht geeft, zal Groeien.
Ikzelf ben het levende bewijs dat er leven is na narcistisch misbruik.
Ik geef je een persoonlijke houvast en werk ook met een ‘verpoos’ werkbundel die je bij het herstel van narcisme kunnen helpen op de momenten dat het erg moeilijk gaat.

Tel. 0476 48 12 98
Mail: info@coachjessy.be
Website: www.coachjessy.be

Consultatie
Bel of mail gerust als je een afspraak wil maken.
Een gesprek duurt telkens 1u30

Contact

Maak een reservatie

Reservatie pagina

Telefoon

Tel. 0476 48 12 98