Milann De Vuyst

Podologie
Ik ben juffrouw Milann De Vuyst en ik ben podologe. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Tevens ben ik als sportpodoloog afgestudeerd in 2020. Van 2016-2021 ben ik  werkzaam geweest in Rotterdam en Ninove (hoofdlocatie).
Op dit ogenblik ben ik enkel nog werkzaam in Wetteren, Zaventem en Ninove.
– Wetteren / Polikliniek rode heuvel / Op de oneven dinsdagen van 13u-17u
– Zaventem / Domus Lymphologicae / Op de even dinsdagen van 8u30 – 19 u
– Ninove / Hoofdlocatie = Podolgiepraktijk De Vuyst Milann / Op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9u-17 uur
Bij vragen mogen mijn patiënten mij steeds sms’en op het gsmnummer 0472832614 en uw naam en geboortedatum vermelden + de locatie waar u behandeld wordt (Wetteren, Zaventem of Ninove)
Ik doe mijn vak met hart en ziel en ben erg empatisch waardoor vele patiënten het gevoel hebben dat er écht naar hun wordt geluisterd en gekeken. Als podoloog ben ik er voor iedereen. Jong, oud, (top)sporters, en iedereen dat u zich kan inbeelden met een vraag over de voeten, benen en ook rug. Ik ben zelf ook ervaringsdeskundige in lymfeoedeem, lipoedeem en ehler danlos / hypermobiliteits problematieken. Gespecialiseerd in de (top)sportpodologie en ben ik tevens gespecialiseerd  diabetisch, reumatische en oncologische voetproblemen. Tijdens het eerste gesprek wordt er goed geluisterd naar uw verhaal, daarna wordt er gekeken naar uw schoenen, werkschoenen, sportschoenen, pantoffels, sandalen, ect. dus breng zeker verschillende schoenen mee naar de consultatie. Vervolgens gaan we kijken waar uw pijn zich bevindt en hoe uw lichaam beweegt tijdens het stappen, lopen en stilstaan. Uiteindelijk kan er een hoogtechnologische 3D scan van uw voeten worden gemaakt en op basis hiervan worden uw op maat gemaakte podologische zolen vervaardigd. Het duurt dan 2 weken alvorens deze opgehaald kunnen worden bij mij. Dan krijgt u ook nog uitleg over de langzame gewenning en het feit dat uw zolen wasbaar zijn in de wasmachine op maximum 30°C. Tevens behandelen wij de huid en nagelaandoeningen (eelt, kloven, kalknagels, ingegroeide nagels, eksterogen, … en zoeken hiervoor een definitieve oplossing zodat deze klachten wegblijven). Het spreekt voor zich dat dit uiteraard anders is dan een pedicure, vermits wij paramedisch zijn van opleiding kunnen wij dit veel grondiger uitvoeren en mogen wij ook verder of dieper het probleem behandelen.

 

Prijs per raadpleging

Behandelduur 45 minuten per patiënt
– € 50 eerste onderzoek
– € 200 podologische steunzolen
– € 40 podologische voetverzorging van de huid- en nagelproblemen
Als de patiënten voor het eerst langs komen dan brengen ze best de schoenen mee die ze het vaakste dragen; vrije tijds schoenen, werkschoenen, sportschoenen, pantoffels, sandalen, …
Betalingsmogelijkheid: Bancontact, Visa, Payconic en uiteraard ook nog steeds met cash geld.

 

Consultatie uren
Werkzaam op de oneven dinsdagen van 13 uur tot 17 uur.

 

Contact

Maak een reservatie

Reservatie pagina

Telefoon

Tel. 0472 83 26 14