Stefanie Van Poucke

Diëtiste
Hallo, ik ben Stefanie 🙂 !
Ik ben afgestudeerd als voedings- en dieetkundige in februari 2018. Sinds het afstuderen ben ik mij steeds blijven bijscholen in verschillende onderwerpen zoals gezond(er) oud(er) worden, allergieën en intolleranties, hartvriendelijke voeding én het prikkelbare darmsyndroom. Sinds eind 2019 zit ik ook in het bestuur van de diabetesliga. Kortom: ik help jou graag verder met een gezonder(e) levensstijl.
 

Mijn specialisaties zijn dus de volgende:

  • een gezonde(re) levensstijl
  • maag- en darmproblematiek (o.a prikkelbare darmsyndroom (IBS))
  • hart- en vaatziekten
  • obesitas
  • allergieën en intoleranties
  • vegetarische en veganistische voeding
  • ondergewicht
  • sport
Ik ga graag met jou aan de slag zodat je zeker begrijpt waar het over gaat. Samen gaan we voor een begrijpelijke, wetenschappelijke aanpak die het beste bij jou past.

Hoe ziet mijn werkwijze eruit?
 
Eerste consultatie (ongeveer 60 min.)
Tijdens de eerste consultatie leren we elkaar kennen. We stemmen verwachtingen af, ik bevraag jouw voedingsstijl en -gewoonten én we voeren een lichaamsanalyse uit om te kijken hoe jouw lichaamssamenstelling eruit ziet (lichaamsgewicht, spiermassa, vetmassa, visceraal vet…). We stellen onze eerste doelen vast en eventueel krijg je een eet- (en klachten) dagboekje mee naar huis zodat we dit de volgende keer kunnen bespreken. Je krijgt ook de eerste adviezen mee.
 
Tweede en derde consultatie (ongeveer 45 min.)
Tijdens deze consulten bespreken we het eetdagboek en hoe het al lukt met de meegegeven adviezen. Ik geef graag wat meer tips & tricks mee en je mag al je voedingsvragen op mij afvuren. We bekijken wat jij moeilijk vindt en gaan hier samen met aan de slag.
 
Opvolgconsulten (ongeveer 30 min.)
Deze dienen om te evalueren. Hoe lukt het met de adviezen in jouw dagelijks leven? Hoe gaat het met de moeilijke punten? We doen de nodige aanpassingen en ik blijf je tips & tricks meegeven. Indien nodig voeren we de nodige lichaamsanalyses uit om te kijken hoe je lichaam evolueert.
 
Ik kijk ernaar uit om je te helpen met al je voedingsvraagstukken.

Bel gerust als je vragen hebt.

Consultatie uren
Zaterdag voormiddag om de 2 weken van 8u30 tot 12u30.

Contact

Maak een reservatie

Reservatie pagina

Telefoon

Tel. 0474 98 14 89